Rusty Nail

Rotterdam

Rusty Nail speelt al jaren regelmatig op feesten, in café's en op festivals. Het repertoire bestaat uit blues- en rock & roll covers. Veel Chicago Blues en rhythm & blues klassiekers uit de jaren 50, 60 en 70. De covers krijgen allemaal een 'Nail' injectie, met veel ruimte voor improvisatie.


BAND INFO

Rusty Nail is in 2012 opgericht door drummer Peter van Oorschot na gevraagd te zijn om te spelen op een feest in De Tuin in Kralingen. Sindsdien zijn er in de loop der jaren aardig wat wisselingen geweest in de samenstelling maar de harde kern, bestaande uit Jan Verkuil op keyboards en Henk Kloppers (o.a. ex-Rocking Thunders) op gitaar is nog steeds present. Henk speelde ook nog ooit in het voorprogramma van The Animals!

Na 9 maanden afwezigheid maakt nu sinds medio 2019 ook oorspronkelijke zanger Ruud van de Graaf weer deel uit van de band. Tevens is Nail van het eerste uur, Johan Jansen, weer terug op sologitaar. Beiden speelden ook al in de voorganger van Rusty Nail, de bluesrock formatie Royal Jelly. Op basgitaar speelt sinds december 2019 nieuwe aanwinst Armand Kûhnen.Voor alle bandleden geldt dat zij al meer dan 30 jaar op de podia staan.


Eerstvolgend optreden:

 Zondag 16 februari 18u in De Schouw, Witte de Withstraat, Rotterdam

Voor info en boekingen: info@rustynail.nl

 tel. 0610857695     


                                                  EP  ON THE ROCKS 2015